En av tjänstens fördelar för dig som användare är dess mångsidighet. Vi har med pusselbitstänk skapat ett verktyg för dig som vill förstå din omvärld bättre. Som en del i en marknadsavdelning kanske du vill skapa en tävling med ett antal undersökningar kopplade till varandra? Eller du kanske arbetar med digitalisering och kommunikation inom offentlig verksamhet, där du behöver genomföra en enkät samt efterföljande platsbaserade undersökningar. Vår tjänst hanterar många olika användningsområden.


Så här ser det ut för dig som ska sätta reglerna för undersökningen/kommunikationen. Bilden är tagen ifrån vår tjänst och visar ett urval av de pusselbitar som du som admin kan slå av och på.

Genom att bestämma JA/NEJ på funktionalitet formar du dialogen till undersökning, enkät, tävling eller platsbaserad marknadsföring.

Oavsett vilka pusselbitar dialogen innehåller så är det engagemanget och enkelheten som står i fokus. Är du nyfiken så tveka inte att kontakta oss så kan vi ordna med ett kostnadsfritt demo.